Bakgrund

BearTag Systems är ett företag med 3 ben att stå på. Ett som specialiserat sig på kontantlösa kassasystem (BearTag Systems) som ska ersätta kontanthantering, öka försäljningen och spara pengar både för inköpsställe som konsument och inte minst vara lätthanterligt för personal och dess brukare. Systemet medför minimal administration för inköpsstället och maximal kontroll på sitt saldo för deras kunder. Idé och system har vi själva tagit fram och utvecklat. Systemet är nu redo att lanseras på marknaden, både för privata som offentliga kunder.

Företagets andra ben består av industriautomation (BearTag Automation) med fokus på programmering av plc, operatörsterminaler och mjukvaruutveckling i  .Net och C#. Programmering av PLC sker oavsett av fabrikat enligt IEC-standard. Fabrikat vi har erfarenhet från är: Siemens, Mitsubishi, Omron, ABB mm.

Vårt tredje ben (BearTag Edumation), erbjuder företagsanpassade kurser i automation och programmering. Kurserna finns i de 3 olika nivåerna. (Operatörs, grund och fördjupad). Kurserna erbjuds i både Mitsubish och Siemens PLC. Programmering sker i moderna mjukvaror enligt IEC standard.